Hjem > Papirhåndtering > Dokumentspesifikasjoner > Dokumenter som ikke kan brukes

Dokumenter som ikke kan brukes

Følgende typer dokumenter vil kanskje ikke skannes korrekt:
  • Dokumenter med et karbonark vedlagt
  • Dokumenter med blyantskrift
  • Dokumenter med ujevn tykkelse, for eksempel konvolutter
  • Dokumenter som er skrukkete eller krøllete
  • Dokumenter som bruker kalkerpapir
  • Dokumenter som bruker bestrøket papir
  • Fotografier (fotopapir)
  • Dokumenter som er trykt på perforert papir
  • Dokumenter som er trykt på papir med uvanlig fasong (ikke kvadratisk eller rektangulært)
  • Dokumenter som det sitter fotografier, notater eller klistremerker på
  • Dokumenter som bruker overføringspapir
  • Dokumenter som bruker ringpermpapir eller annen type papir med huller i
  • Dokumenter med binders eller stifter
  • Dokumenter med vått blekk
  • Tekstiler, metallark eller overheadark
  • Glanset eller speilet media
  • Dokumenter som overskrider anbefalt tykkelse
VIKTIG
  • Karbonfritt papir inneholder kjemiske stoffer som kan skade rullene (for eksempel inntrekningsrullen). Hvis dokumentstopp forekommer ofte, må du rengjøre bremsevalsen og inntrekningsrullen. Levetiden til bremsevalsen og inntrekningsrullen kan bli redusert sammenlignet med skanning av papir med høyt treinnhold.
  • Ved skanning av papir med høyt treinnhold, kan levetiden til bremsevalsen og inntrekningsrullen bli redusert sammenlignet med skanning av trefritt papir.
  • Bremsevalsen og inntrekningsrullen kan bli skadet når et foto eller en klistrelapp på dokumentet berører disse delene under skanning.
  • Dokumentets overflate kan skades ved skanning av glanset papir, for eksempel fotografier.
  • Skaden som forårsakes av å bruke uakseptable dokumenter med Brother-maskinen, vil kanskje ikke dekkes av garantien.