Hjem > Scan (Skann) > Skanne fra datamaskinen din (Windows) > Skanne ved å bruke Brother iPrint&Scan (Windows)

Skanne ved å bruke Brother iPrint&Scan (Windows)

Bruk Brother iPrint&Scan for Windows for å skanne fra datamaskinen. Gå til modellens Nedlastinger-side på support.brother.com for å laste den ned.
  1. Starte Brother iPrint&Scan. Gjør ett av følgende:
    • Windows 10

Klikk på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 8.1

Klikk på Brother iPrint&Scan.

• Windows 7

Klikk på image (Start)>Alle programmer>Brother iPrint&Scan.

2. Hvis Brother-maskinen din ikke er valgt, klikker du på knappen Velg din maskin og følger deretter instruksjonene på skjermen for å velge Brother-maskinen.
  3. Klikk på Skann-ikonet og følg deretter instruksjonene på skjermen for å skanne dokumentene dine.