Hjem > Network (Nettverk) > Innstillinger for trådløst nettverk > Bruk det trådløse nettverket > Før du konfigurerer Brother-maskinen for et trådløst nettverk

Før du konfigurerer Brother-maskinen for et trådløst nettverk

Beslektede modeller :ADS‑3300W / ADS‑4500W

Før du forsøker å konfigurere et trådløst nettverk, bekrefter du følgende:

• Du må vite både nettverksnavn (SSID) og nettverksnøkkel (passord) før du kan konfigurere innstillingene for trådløs tilkobling.
    image
    Hvis du ikke kjenner denne sikkerhetsinformasjonen, tar du kontakt med ruterfabrikanten, systemadministratoren eller Internett-tilbyderen.
  • Du bør plassere Brother-maskinen så nær det trådløse tilgangspunktet / ruteren som mulig med færrest mulig hindringer, for å oppnå best mulig resultat ved normal daglig dokumentskanning. Store gjenstander og vegger mellom de to enhetene og interferens fra andre elektroniske enheter kan påvirke dokumentenes dataoverføringshastighet.

Disse faktorene gjør at et trådløst grensesnitt kanskje ikke er den beste tilkoblingsmetoden for alle typer dokumenter og programmer. Hvis du skal skanne store filer, f.eks. dokumenter med mange sider med både tekst og store bilder, bør du vurdere å bruke kablet Ethernet for raskere dataoverføring, eller USB om du vil ha den raskeste hastigheten.

• Selv om Brother-maskinen kan brukes i både et kablet og trådløst nettverk, kan bare én tilkoblingsmetode brukes om gangen.
  • Hvis det er et signal i nærheten, kan du fritt koble til LAN via trådløst LAN. Men dersom sikkerhetsinnstillingene ikke er riktig konfigurert, kan imidlertid signalet bli fanget opp av tredjeparter med onde hensikter, noe som kan føre til følgende:
    • Tyveri av personlig eller konfidensiell informasjon
    • Overføring av informasjon til feil parter som utgir seg for å være de aktuelle personene
    • Videresending av overført kommunikasjonsinnhold som ble fanget opp