Før du skanner ved bruk av AirPrint-skanning

Beslektede modeller :ADS‑3300W / ADS‑4500W
Før du skanner ved bruk av AirPrint-skanning, må du legge til Brother-maskinen i skannerlisten på Mac-maskinen din.
  • For å bruke denne funksjonen må maskinen din ha siste fastvareversjon. Du kan se etter den nyeste fastvareoppdateringen på support.brother.com.

• Pass på at Brother-maskinen og Mac-en din er koblet sammen enten trådløst eller via en USB-ledning.
  1. Velg Systemvalg på Apple-menyen.
  2. Klikk på Skrivere og skannere.
  3. Klikk på +-ikonet under Skannere-ruten på venstre side.
    Skjermbildet Legg til skriver vises.
  4. Velg Brother-maskinen din, og deretter Brother XXX-XXXXX på popup-menyen Bruk.
  5. Klikk på Legg til.