Hjem > Network (Nettverk) > Nettverksfunksjoner > Tilbakestill nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene

Tilbakestill nettverksinnstillingene til fabrikkinnstillingene

Beslektede modeller :ADS‑3300W / ADS‑4500W
Du kan bruke maskinens kontrollpanel eller webbasert administrasjon til å nullstille maskinens nettverksinnstillinger til standard fabrikkinnstillinger. Dermed tilbakestilles all informasjon, slik som passord og IP-adresse.
image
  • Denne funksjonen gjenoppretter alle innstillinger for kabelbasert og trådløst nettverk (kun støttede modeller) til fabrikkinnstillingene.

1. Trykk på image [Innstillinger]>[Nettverk]>[Nullstilling av nettverk].
    Du blir bedt om å bekrefte tilbakestillingen.
  2. Trykk på [OK] i to sekunder.
    Maskinen vil starte på nytt.