Koti > Network (Verkko) > Tuetut verkon perustoiminnot

Tuetut verkon perustoiminnot

Vastaavat mallit:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Laite tukee erilaisia käyttöjärjestelmäkohtaisia ominaisuuksia. Tästä taulukosta näet, mitä verkkotoimintoja ja yhteyksiä kukin käyttöjärjestelmä tukee.

Käyttöjärjestelmät

Windows 7 (SP1)

Windows 8.1

Windows 10

Windows Server 2012

Windows Server 2012 R2

Windows Server 2016

Windows Server 2019

macOS v10.14.x

macOS v10.15.x

macOS v11.0.x

Skannaus

Kyllä

Kyllä

Kyllä

BRAdmin Light *1 *2

Kyllä

Kyllä

WWW-pohjainen hallinta *2

Kyllä

Kyllä

Kyllä

*1
BRAdmin Light on ladattavissa mallisi Ladattavat tiedostot-sivulta osoitteesta support.brother.com.
*2
Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen takaosassa, ja se on merkitty tekstillä ”Pwd”. Suosittelemme, että vaihdat oletussalasanan välittömästi, jotta voit suojata laitettasi luvattomalta käytöltä.