Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Web Services voor scannen op het netwerk (Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10)

Gerelateerde modellen:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Met het Web Services-protocol kunnen gebruikers van Windows 7, Windows 8.1 en Windows 10 via het netwerk scannen met een machine van Brother. Hiervoor moet u de driver voor het scannen via Webservices installeren.