Home > Netwerk > Netwerkfuncties > De netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen

De netwerkinstellingen terugzetten naar de fabrieksinstellingen

Gerelateerde modellen:ADS‑3300W / ADS‑4500W
U kunt de netwerkinstellingen van het apparaat via het bedieningspaneel op het apparaat of met Beheer via een webbrowser terugzetten naar de fabriekswaarden. Hiermee worden alle gegevens, zoals het wachtwoord en het IP-adres, naar hun oorspronkelijke instellingen teruggezet.
image
  • Deze functie zet alle instellingen van het bedrade en draadloze netwerk (alleen ondersteunde modellen) terug naar de fabriekswaarden.

1. Druk op image [Instellingen]>[Netwerk]>[Netwerk resetten].
    Een melding ter bevestiging van de reset wordt weergegeven.
  2. Druk gedurende twee seconden op [OK]
    Het apparaat wordt opnieuw opgestart.