Skift eller slet genveje

Relaterede modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Genvejsindstillinger], og vælg den genvej, du vil ændre.
  2. Tryk på [Rediger].
    image
    • Du kan slette genvejen ved at trykke på [Slet] og følge vejledningen på displayet.
    • Tryk på [Omdøb], og følg displayet for at redigere navnet på genvejen.
  3. Tryk på [Indstillinger].
  4. Vælg de indstillinger, du vil ændre for genvejen, og tryk derefter på [OK].
  5. Tryk på [Gem som genvej].
  6. Tryk på [OK] for at bekræfte.
    image
    Du bliver spurgt, om du vil gøre dette til en genvej med ét tryk. Følg vejledningen på displayet.
  7. Tryk på [OK].