Hjem > Scan (Scanning) > Scanning fra din computer (Windows) > Scan ved brug af Brother iPrint&Scan (Windows)

Scan ved brug af Brother iPrint&Scan (Windows)

Brug Brother iPrint&Scan til Windows til at scanne fra din computer. Gå til siden Downloads for din model på support.brother.com for at downloade det.
  1. Start Brother iPrint&Scan. Gør et af følgende:
    • Windows 10

Klik på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 8.1

Klik på Brother iPrint&Scan.

• Windows 7

Klik på image (Start)>Alle programmer>Brother iPrint&Scan.

2. Hvis din Brother-maskine ikke er valgt, skal du klikke på knappen Vælg din maskine og derefter følge vejledningen på skærmen for at vælge din Brother-maskine.
  3. Klik på ikonet Scanning, og følg derefter vejledningen på skærmen for at scanne dine dokumenter.