Hjem > Netværk > Netværksfunktioner > Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Nulstilling af netværksindstillingerne til fabriksstandard

Relaterede modeller:ADS‑3300W / ADS‑4500W
Du kan bruge maskinens kontrolpanel eller webbaseret administration til at nulstille maskinens netværksindstillinger til dens standardfabriksindstillinger. Dette nulstiller alle oplysninger, f.eks. adgangskode og IP-adresse.
image
  • Denne funktion gendanner alle kabelforbundne og trådløse netværksindstillinger (kun understøttede modeller) til fabriksindstillingerne.

1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[Netværksnulstilling].
    Meddelelsen til bekræftelse af nulstilling vises.
  2. Tryk på [OK] i to sekunder.
    Maskinen genstarter.