Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använda Wireless Direct > Konfigurera ditt Wireless Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wireless Direct-nätverk manuellt

Relaterade modeller:ADS‑1350W

Innan du konfigurerar inställningar för ditt trådlösa nätverk skriver du ner maskinens nätverksnamn (SSID) och nätverksnyckel (lösenord) som finns på maskinens undersida och är märkt med ”SSID” respektive ”PASS”.

1. Öppna den främre luckan.
  2. Tryck på och håll image och image nedtryckta samtidigt i fem sekunder.
    image
    Alla LED-lampor blinkar i tre sekunder.
  3. Stäng den främre luckan.
  4. Aktivera Wi-Fi-funktionen på din mobila enhet och sök efter maskinen.
  5. Klicka på maskinens nätverksnamn (SSID) på din mobila enhet.
  6. Ange nätverksnyckel (lösenord) när du uppmanas till det.
    image
    • Om du vill ansluta maskinen (används som fristående enhet) till en trådlös åtkomstpunkt/router behövs en datoranslutning. Hämta den drivrutin och programvara som krävs för att använda maskinen från din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.
    • Så här inaktiverar du Wireless Direct:
      1. Öppna den främre luckan.
      2. Tryck på och håll image och image nedtryckta samtidigt i fem sekunder.

Alla LED-lampor blinkar i tre sekunder.

3. Stäng den främre luckan.