Hem > Rutinunderhåll > Packa och transportera din Brother-maskin

Packa och transportera din Brother-maskin

Använd originalförpackningen när du transporterar maskinen. Skador som uppkommer under transport täcks eventuellt inte av garantin om du inte har packat skannern på rätt sätt.

Skannern bör vara försäkrad hos transportören.

1. Vik försiktigt in dokumentstöden (1) och stäng försiktigt den övre luckan (2).
    image
  2. Packa in skannern i originalpåsen.
    image
  3. Packa skannern och det tryckta materialet i originalkartongen med originalemballaget enligt bilden.
    image
  4. Stäng kartongen och tejpa igen den.