Hem > Introduktion till din Brother-maskin > Få tillgång till Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Få tillgång till Brother iPrint&Scan (Windows/Mac)

Använd Brother iPrint&Scan för Windows och Mac för att skanna från datorn.
  • Denna funktion finns inte tillgänglig i länder som omfattas av tillämpliga exportbestämmelser.
  • För att ladda ner den senaste versionen:

• För Windows:

Gå till din modells Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads och ladda sedan ner och installera Brother iPrint&Scan.

• För Mac:

Ladda ner och installera Brother iPrint&Scan från Apple App Store.

Installera drivrutinen och programvaran som behövs för att använda maskinen om du uppmanas till det. Ladda ner maskinens senaste drivrutin och program från modellens Nerladdningar-sida på support.brother.com/downloads.

1. Gör något av följande:
    • Windows 11

Klicka på image>Alla appar>Brother>Brother iPrint&Scan.

• Windows 10

Klicka på image>Brother>Brother iPrint&Scan.

image

Skärmbilden kan variera beroende på versionen av programmet.