Hem > Scan (Skanna) > Skanna med Brother-skannerns skanningsfunktioner > Ställa in adressboken > Registrera en e-postadress med Webbaserad hantering

Registrera en e-postadress med Webbaserad hantering

Relaterade modeller:ADS‑1800W
Du kan registrera upp till 300 e-postadresser och ange ett namn för varje adress.
  1. Starta webbläsaren.
  2. Ange ”https://maskinens IP-adress” i webbläsarens adressfält (där ”maskinens IP-adress” är maskinens IP-adress).
    Exempel:

https://192.168.1.2

3. Om så krävs skriver du lösenordet i Login (Logga in)-fältet och klickar därefter på Login (Logga in).
    image
    Standardlösenordet för att hantera maskinens inställningar finns på undersidan av maskinen och är märkt med texten ”Pwd”. Ändra standardlösenordet genom att följa anvisningarna på skärmen första gången du loggar in.
  4. I det vänstra navigeringsfältet klickar du på Address Book (Adressbok)>Address #### (Adress ####).
    image
    Om det vänstra navigeringsfältet inte är synligt börjar du navigera från image.
  5. Skriv en e-postadress i fältet E-mail Address (E-postadress).
  6. Skriv ett namn i fältet Name (Namn).
  7. Klicka på Submit (Skicka).