Hem > Nätverk > Inställningar för trådlösa nätverk > Använd Wi-Fi Direct® > Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Konfigurera ditt Wi-Fi Direct-nätverk manuellt

Relaterade modeller:ADS‑1800W
Om din mobilenhet inte har stöd för Wi-Fi Direct eller WPS måste du konfigurera ett Wi-Fi Direct-nätverk manuellt.
  1. Tryck på image [Inställningar]>[Nätverk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuell].
  2. Maskinen visar SSID (nätverksnamnet) och lösenordet (nätverksnyckeln). Gå till den mobila enhetens inställningsskärm för trådlösa nätverk, välj SSID och ange därefter lösenordet.

Om din mobila enhet är korrekt ansluten visar maskinen [Ansluten]. Du har slutfört inställningen av Wi-Fi Direct-nätverket.