Hjem > Sikkerhet > Konfigurere sertifikater for enhetssikkerhet > Slik lager og installerer du et sertifikat

Slik lager og installerer du et sertifikat

Relaterte modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Det er to alternativer når du velger et sikkerhetssertifikat: Bruk et selvsignert sertifikat eller bruk et sertifikat fra en sertifiseringsinstans.

Alternativ 1

Selvsignert sertifikat

1. Lag et selvsignert sertifikat med Webbasert administrasjon.
  2. Installer det selvsignerte sertifikatet på datamaskinen.

Alternativ 2

Sertifikat fra en sertifiseringsinstans

1. Lag en forespørsel om sertifikatsignering (CSR) med Webbasert administrasjon.
  2. Installer sertifikatet som er utstedt av sertifiseringsinstans på Brother-maskinen med Webbasert administrasjon.
  3. Installer sertifikatet på datamaskinen.