Hjem > Brother Web Connect > Skann og last opp dokumenter ved hjelp av Brother Web Connect

Skann og last opp dokumenter ved hjelp av Brother Web Connect

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Last opp skannede bilder og dokumenter direkte til en nettbasert tjeneste uten å bruke en datamaskin.
  • Når du skanner og laster opp JPEG-filer eller søkbare PDF-filer, kan du ikke skanne i svart/hvitt.
  • Når du skanner og laster opp Microsoft Office-filer, kan du ikke skanne i svart/hvitt eller gråtoner.
  • Ved skanning og opplasting av JPEG-filer blir hver side lastet opp som en separat fil.
  • Opplastede dokumenter lagres i albumet From_BrotherDevice.

Du finner informasjon om begrensninger, slik som størrelse eller hvor mange dokumenter som kan lastes opp, på nettstedet til den aktuelle tjenesten.

Hvis du er begrenset Web Connect-bruker på grunn av funksjonen Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) (tilgjengelig på enkelte modeller), kan du ikke laste opp skannede data.

1. Trykk på image eller image for å vise [Nett], og trykk på den.
    image
    • Hvis informasjon om internett-tilkoblingen vises på maskinens LCD-skjerm, leser du informasjonen og trykker på [OK].
    • Noen ganger vises det oppdateringer eller kunngjøringer om Brother Web Connects funksjoner på LCD-skjermen. Les informasjonen, og trykk på [OK].
  2. Trykk på image eller image for å vise tjenesten som er vert for kontoen du vil laste opp til.

Trykk på navnet på tjenesten.

3. Trykk på image eller image for å vise kontonavnet, og trykk deretter på det.
  4. Hvis skjermbildet for inntasting av PIN-kode vises, taster du inn den firesifrede PIN-koden og trykker på [OK].
  5. Følg instruksene på skjermen for å utføre denne handlingen.