Tilordne snarvei til et IC-kort med IC-kortleser

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Du kan tilordne én snarvei til IC-kortet ditt. Når du holder IC-kortet inntil IC-kortleseren som er koblet til maskinen, vises din personlige snarvei automatisk på pekeskjermen.
image
  • Du kan ikke bruke samme IC-kort til ulike snarveier.
  • Hvis du vil bruke IC-kortet til en annen snarvei, må du først avregistrere kortet og deretter registrere det på nytt med den nye snarveien.
  • Du kan ikke tilordne funksjonen Skann til USB som en snarvei til IC-kortet.

Før du tilordner en snarvei til et IC-kort, må du registrere en ekstern IC-kortleser. Bruk Webbasert administrasjon til å registrere kortleseren. Maskinen støtter eksterne IC-kortlesere som brukes for drivere i HID-klassen.

1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Administrator>External Card Reader (Ekstern kortleser).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Skriv inn nødvendig informasjon, og klikk deretter på Submit (Send inn).
  6. Koble kortleseren til maskinen.
    image
  7. Hvis startskjermen vises, trykker du på kategorien som inneholder snarveien du vil tilordne IC-kortet.
  8. Trykk og hold inne snarveien til alternativene vises.
  9. Trykk på image eller image for å vise [Registrer Kort/NFC]-alternativet og trykk deretter på det.
  10. Hold IC-kortet inntil IC-kortleseren som er koblet til maskinen.
  11. Trykk på [Register].
    Snarveien tilordnes IC-kortet.