Konfigurere Brother-maskinen ved bruk av Fjernoppsett (Windows)

Før du bruker Fjernoppsettet må du kontrollere at maskinen er koblet til datamaskinen med en USB-kabel. Hvis maskinen er koblet til via et nettverk, skal Webbasert administrasjon eller Fjernoppsett brukes til å konfigurere maskininnstillinger.

1. Start image (Brother Utilities), og klikk deretter på rullegardinlisten og velg modellnavnet (hvis det ikke allerede er valgt). Klikk på Verktøy på venstre navigasjonslinje og deretter på Fjernoppsett.
  2. Konfigurer innstillingene som nødvendig.
    image

Skjermbildet ditt kan avvike fra skjermbildet som vises.

Eksporter
    Klikk for å lagre de gjeldende konfigurasjonsinnstillingene i en fil.
    Importer
    Klikk for lese innstillingene fra en fil.
    OK
    Klikk for å starte opplasting av data til maskinen, og avslutt deretter Fjernoppsettprogrammet. Dersom en feilmelding vises, bekrefter du at dataene er riktige, og klikker deretter OK.
    Avbryt
    Klikk for å avslutte Fjernoppsettprogrammet uten å laste opp data til maskinen.
    Bruk
    Klikk for å laste opp data til maskinen uten å avslutte Fjernoppsettprogrammet.
    Alle enheter
    Klikk for å gå tilbake til skjermbildet for valg av enhet.
  3. Klikk på OK.