Hjem > Scan (Skann) > Skanne med skannefunksjonene på Brother-maskinen > Skanne til SSH-server (SFTP) > Eksportere et klientnøkkelpar med Webbasert administrasjon

Eksportere et klientnøkkelpar med Webbasert administrasjon

Relaterte modeller:ADS‑1800W
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adressefelt (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen din).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Network (Nettverk)>Security (Sikkerhet)>Client Key Pair (Klientnøkkelpar).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Klikk på Export Public Key (Eksporter fellesnøkkel) som vises med Client Key Pair List (Klientnøkkelpar-liste).
  6. Klikk på Submit (Send inn).
Klientnøkkelparet er eksportert til datamaskinen.