Endre eller slette snarveier

Relaterte modeller:ADS‑1800W
  1. Trykk på image[Innstillinger]>[Innstillinger for snarvei], og velg snarveien du vil endre.
  2. Trykk på [Rediger].
    image
    • For å slette snarveien, kan du trykke på [Slett] og følge LCD-skjermen.
    • Vil du redigere navnet på snarveien, trykker du på [Endre navn] og følger LCD-skjermen.
  3. Trykk på [Alternativer].
  4. Velg innstillingene du vil endre for snarveien, og trykk deretter på [OK].
  5. Trykk på [Lagre som snarvei].
  6. Trykk [OK] for å bekrefte.
    image
    Du blir spurt om du vil gjøre dette til en snarvei. Følg instruksene på LCD-skjermen.
  7. Trykk på [OK].