Hjem > Sikkerhet > Bruke Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0 > Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0

Konfigurere fellesmodus for Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) 3.0

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Bruk skjermbildet Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås) til å konfigurere fellesmodus, som begrenser hvilke funksjoner som er tilgjengelige for fellesbrukere. Fellesbrukere trenger ikke angi et passord for å få tilgang til funksjonene som er gjort tilgjengelige via Offentlig modus-innstillinger.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på AdministratorRestriction Management (Begrensingsadministrasjon) eller User Restriction Function (Funksjon for brukerbegrensing).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Velg Secure Function Lock (Sikkerfunksjonslås).
  6. Klikk på Submit (Send inn).
  7. Klikk på Restricted Functions (Begrensede funksjoner)-menyen.
  8. På raden Public Mode (Offentlig modus) merker du av for eller fjerner merket for funksjonen for å tillate eller begrense den.
  9. Klikk på Submit (Send inn).