Hjem > Brother Web Connect > Nettjenester som brukes med Brother Web Connect

Nettjenester som brukes med Brother Web Connect

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Bruk Brother Web Connect for å få tilgang til tjenester fra Brother-maskinen din: Noen av disse nettleverandørene tilbyr forretningsversjoner.

Du må ha en konto hos ønsket tjeneste for å bruke nettjenesten du ønsker. Hvis du ikke allerede har en konto, bruker du en datamaskin for å gå til tjenestens nettsted og opprette en konto.

Google Drive™
En nettjeneste for lagring, redigering, deling og synkronisering av filer og dokumenter.
URL: drive.google.com
Evernote®
En fillagrings- og administrasjonstjeneste på Internett.
URL: www.evernote.com
Dropbox
En nettjeneste for lagring, deling og synkronisering av filer.
URL: www.dropbox.com
OneDrive
En fillagrings-, fildelings- og behandlingstjeneste på Internett.
URL: https://onedrive.live.com
Box
En nettjeneste for redigering og deling av dokumenter på Internett.
URL: www.box.com
OneNote
En nettjeneste for redigering og deling av dokumenter på Internett.
URL: www.onenote.com
SharePoint Online
En innholdslagrings-, fildelings- og behandlingstjeneste på Internett for bedrifter.

Du finner mer informasjon om disse tjenestene på nettstedet til de ulike tjenestene.

Tabellen nedenfor angir hvilke filtyper som kan brukes til hver Brother Web Connect-funksjon:

Tilgjengelige tjenester

Google Drive™

Evernote®

Dropbox

OneDrive

Box

OneNote

SharePoint Online

Laste opp skannede bilder

JPEG

PDF

DOCX

XLSX

PPTX

TIFF

image
  • Ikke alle tjenester er tilgjengelige i alle land.
  • For Hongkong, Taiwan og Korea:

Brother Web Connect støtter kun filnavn som er skrevet på engelsk. Filer navngitt på det lokale språket kan ikke lastes ned.