Varemerker

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch og Safari er varemerker for Apple Inc. og er registrert i USA og andre land.

Nuance og PaperPort er varemerker eller registrerte varemerker for Nuance Communications, Inc. eller dets datterselskaper i USA og/eller andre land.

USB Type-C® er registrerte varemerker for USB Implementers Forum.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® og Wi-Fi Direct® er registrerte varemerker for Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, WPA3™, Wi-Fi CERTIFIED og Wi-Fi Protected Setup er varemerker for Wi-Fi Alliance®.

Bluetooth®-ordmerket er et registrert varemerke som tilhører Bluetooth SIG, Inc., og all Brother Industries, Ltd. sin bruk av slike merker skjer under lisens. Andre varemerker og foretaksnavn tilhører sine respektive eiere.

EVERNOTE er et varemerke for Evernote Corporation og brukes i henhold til lisens.

Android, Google Drive og Google Play er varemerker for Google LLC.

Alle selskaper som har programvare nevnt ved navn i denne håndboken, har en egen programvarelisens for programmene de har eiendomsretten til.

Alle vare- og produktnavn for selskaper som vises på Brother-produkter, i relaterte dokumenter og annet materiale, er varemerker eller registrerte varemerker som tilhører disse respektive selskapene.