Hjem > Scan (Skann) > Skanne fra datamaskinen (Windows) > Skann med Nuance PaperPort 14SE eller andre Windows-programmer

Skann med Nuance PaperPort 14SE eller andre Windows-programmer

Du kan bruke Nuance PaperPort 14SE-programmet til skanning.
  • Hvis du vil du laste ned programmet Nuance PaperPort 14SE, klikker du på image (Brother Utilities), velger Gjør mer i navigeringsfeltet til venstre, og deretter klikker du på PaperPort.
  • Du finner detaljerte instruksjoner om bruk av de ulike programmene ved å klikke på programmets Hjelp-meny og deretter klikke på OppstartsveiledningHjelp-båndet..
image
Instruksjonene for skanning i disse trinnene er for Nuance PaperPort 14SE. For andre Windows-programmer vil disse trinnene være lignende. Nuance PaperPort 14SE støtter både TWAIN- og WIA-drivere, TWAIN-driveren (anbefalt) brukes i disse trinnene.
  1. Start PaperPort 14SE.
    Gjør ett av følgende:
    • Windows 11

Klikk på image>Alle apper>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

• Windows 10

Klikk på image>Nuance PaperPort 14>PaperPort.

2. Klikk på Skrivebord-menyen, og klikk deretter på SkanningsinnstillingerSkrivebord-båndet.
    Skann eller hent foto-vinduet vises på venstre side av skjermen.
  3. Klikk på Velg.
  4. Fra listen med tilgjengelige skannere, skal du velge din modell med TWAIN:TW i navnet. Vil du bruke WIA-driveren, velger du Brother-driveren som har «WIA» som prefiks.
  5. Klikk på OK.
  6. Merk av for Vis dialogboks for skanner i Skann eller hent foto-vinduet.
  7. Klikk på Skann.
    Dialogboksen Skannerinnstillinger vises.
    image
  8. Juster innstillingene i dialogboksen Skannerinnstillinger etter behov.
  9. Klikk på Dokument størrelse-rullegardinlisten, og velg deretter dokumentstørrelsen.
  10. Klikk på Forhåndskanning for å forhåndsvise bildet og beskjære uønskede områder før skanning.
  11. Klikk på Start.
    Maskinen starter skanningen.