Konfigurer en Skann til SharePoint-profil

Relaterte modeller:ADS‑1800W
Sett opp en Skann til SharePoint-profil for å skanne og laste opp de skannede dataene direkte til en SharePoint-plassering.
  • Vi anbefaler at du bruker den nyeste versjonen av disse nettleserne:
    • Microsoft Edge, Firefox og Google Chrome for Windows
    • Safari, Firefox og Google Chrome for Mac
    • Google Chrome for Android
    • Safari og Google Chrome for iOS
  • Kontroller at JavaScript og informasjonskapsler alltid er slått på – uansett hvilken webleser du bruker.
  1. Start nettleseren.
  2. Skriv inn "https://maskinens IP-adresse" i nettleserens adresselinje (der "maskinens IP-adresse" er IP-adressen til maskinen).
    Eksempel:

https://192.168.1.2

3. Hvis du blir bedt om det, skriver du inn passordet i feltet Login (Logg inn) og klikker deretter på Login (Logg inn).
    image
    Standardpassordet for å styre innstillingene på denne maskinen finner du under maskinen, angitt med "Pwd". Endre standardpassordet ved å følge instruksjonene på skjermen når du logger på for første gang.
  4. På venstre navigasjonslinje klikker du på Scan (Skann)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint).
    image
    Hvis venstre navigasjonslinje ikke vises, starter du navigeringen fra image.
  5. Velg SharePoint-alternativet og klikk deretter på Submit (Send inn).
  6. Klikk på Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint Profile)-menyen.
  7. Velg profilen du vil sette opp eller endre.
    image

Bruk av følgende tegn kan forårsake en sendefeil: ?, /, \, ", :, <, >, | eller *.

Alternativ Beskrivelse
    Profile Name (Profilnavn)

Skriv inn et navn for denne serverprofilen (opptil 14 alfanumeriske tegn). Maskinen vil vise dette navnet på LCD-skjermen.

Network Folder Path (Bane til nettverksmappe) Kopier og lim inn hele måladressen som vises på adresselinjen til nettleseren (for eksempel: http://SharePointSiteAddress/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx) eller IP-adressen (for eksempel: http://192.168.0.1/Shared%20Documents/Forms/AllItems.aspx).

SSL/TLS

Hvis adressen i Network Folder Path (Bane til nettverksmappe)-feltet starter med "https://", kan du bekrefte serversertifikatet ved å krysse av Verify Server Certificate (Bekreft serversertifikat)-boksen.

File Name (Filnavn)

Velg et filnavn fra de forhåndsdefinerte navnene eller fra de brukerdefinerte navnene. Du kan angi stilen for brukerdefinerte navn og filnavn på menyen Scan File Name (Navn på skannefil) i navigasjonsmenyen.

Quality (Kvalitet)

Velg en innstilling for kvalitet. Når Auto er valgt, kan du justere oppdagelsesnivået for farge ved bruk av Auto Color detect adjust (Juster automatisk fargeoppdagelse)-rullegardinlisten.

File Type (Filtype)

Velg filtypen du vil bruke for de skannede dokumentene.

Document Size (Dokumentstørrelse)

Velg dokumentstørrelsen fra listen. Dette er nødvendig for å sikre at den skannede filen er av riktig størrelse.

Edge Fill for Plastic Card (Kantfyll for plastkort)

Når På velges, fylles de fire kantene på det skannede plastkortbildet med hvitt mellomrom.

image
    Edge Fill for Plastic Card (Kantfyll for plastkort) er kun tilgjengelig når man skanner fra kortsporet.
    Margin Settings (Marginnstillinger)

Juster margene til dokumentet.

File Size (Filstørrelse)

Velg filstørrelse.

Skip Blank Page (Hopp over tom side)

Velg alternativet On (På) for å fjerne tomme sider i dokumentet fra skanneresultatene.

Skip blank page sensitivity (Følsomhet for å hoppe over tom side)

Velg følsomhetsnivå for registrering av tomme sider i skannede data. Jo høyere følsomhet, jo enklere er det for maskinen å registrere tomme sider.

Document Separation (Dokumentskille)

Del opp et skannet bilde.

Når flere dokumenter er skannet, kan du dele opp og lagre dokumentene separat med denne funksjonen. Du kan også angi antall sider å dele et dokument etter.

Color/Gray TIFF Compression (Farget/grå TIFF-kompresjon)

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et farget/grått dokument.

B&W TIFF Compression (S/H TIFF-kompresjon)

Velg TIFF-filtypen for komprimering for et svart/hvitt-dokument.

2-sided Scan (Tosidig skanning)

Velg On (På) for å skanne begge sider av dokumentet.

Brightness (Lysstyrke)

Velg lysstyrkenivået.

Contrast (Kontrast)

Velg kontrastnivået.

Continuous Scan (Kontinuerlig skanning)

Skann flere sider enn maksimumskapasiteten til ADF-en, og lagre dem som én datafil.

Auth. Method (Pålitelighetskontrollmetode) Velg pålitelighetskontrollmetoden. Hvis du velger Auto, registreres pålitelighetskontrollmetoden automatisk.
    Username (Brukernavn)

Skriv inn et brukernavn (opptil 96 tegn) med tillatelse til å skrive data til mappen som er angitt i feltet Network Folder Path (Bane til nettverksmappe). Hvis brukernavnet er en del av et domene, må du skrive inn brukernavnet på én av følgende måter:

user@domain (bruker@domene)

domain\user (domene\bruker)

Password (Passord)

Skriv inn passordet (opptil 33 tegn) som er knyttet til brukernavnet du skrev inn i Username (Brukernavn)-feltet. Skriv inn passordet igjen i Retype password (Skriv inn passordet på nytt)-feltet.

Kerberos Server Address (Kerberos-serveradresse) Tast inn adressen til Kerberos-serveren (for eksempel: kerberos.eksempel.com; opptil 64 tegn).
  8. Klikk på Submit (Send inn).