Laste opp skannede data til en CIFS-server

Relaterte modeller:ADS‑1800W
  1. Trykk på image eller image for å vise [til nettverk], og trykk på den.
    image
    • Hvis du har registrert bruker-ID-en din, vil [til Min mappe]-alternativet vises når du logger på maskinen gjennom Active Directory-pålitelighetskontroll eller LDAP-pålitelighetskontroll.
    • Dersom du ønsker å sende skannede data til den valgte mappen på CIFS-serveren, trykker du på [til Min mappe].
    • Vil du aktivere denne funksjonen i Webbasert administrasjon, går du til venstre navigasjonslinje og klikker på Scan (Skann)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Skann til FTP/SFTP/Network/SharePoint). I Send to My Folder (Send til min mappe)-feltet velger du On (På).
  2. Serverprofilene du har konfigurert med webbasert administrasjon, vises. Velg profilen du vil ha. Hvis profilen ikke er fullstendig (for eksempel fordi påloggingskontonavnet og passordet mangler eller fordi kvalitet eller filtype ikke er spesifisert), vil du bli bedt om å angi den manglende informasjonen.
  3. Trykk på [Start].

Maskinen begynner å skanne.