Koti > Network (Verkko) > Verkkotoiminnot > LDAP-haun määritys ja suoritus > LDAP-määrityksen muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

LDAP-määrityksen muuttaminen WWW-pohjaisen hallinnan avulla

Vastaavat mallit:ADS‑1800W
WWW-pohjaisen hallinnan käyttäminen LDAP-asetusten määrittämiseen WWW-selaimella.
  1. Käynnistä WWW-selain.
  2. Kirjoita selaimen osoiteriville ”https://laitteen IP-osoite” (jossa ”laitteen IP-osoite” on laitteen IP-osoite).
    esim.

https://192.168.1.2

3. Kirjoita tarvittaessa salasana Login (Kirjaudu sisään)-kenttään ja napsauta sitten Login (Kirjaudu sisään).
    image
    Tämän laitteen asetusten hallinnan oletussalasana sijaitsee laitteen pohjassa, ja sen yhteydessä on merkintä ”Pwd”. Vaihda oletussalasana noudattamalla näytössä näkyviä ohjeita, kun kirjaudut sisään ensimmäisen kerran.
  4. Napsauta vasemmassa siirtymispalkissa Address Book (Osoitekirja)>LDAP.
    image
    Jos vasen selauspalkki ei ole näkyvissä, aloita selaus kohdasta image.
    • LDAP Search (LDAP-haku)
    • LDAP Server Address (LDAP-palvelimen osoite)
    • SSL/TLS
    • Port (Portti) (Portin oletusnumero on 389.)
    • Search Root (Etsinnän aloitushakemisto)
    • Authentication (Todennus)
    • Username (Käyttäjätunnus)

Tämä valinta on käytettävissä käytössä olevan todennusmenetelmän mukaan.

• Password (Salasana)

Tämä valinta on käytettävissä käytössä olevan todennusmenetelmän mukaan.

image
      • Jos LDAP-palvelin tukee Kerberos-todennusta, suosittelemme valitsemaan todennusasetukseksi Kerberos-todennuksen. Se hoitaa LDAP-palvelimen ja laitteesi välisen todennuksen tehokkaasti.
      • SNTP-protokolla (verkon aikapalvelin) on määritettävä tai päivämäärä, aika ja aikavyöhyke on asetettava oikein ohjauspaneelissa Kerberos-todennusta varten.
    • Kerberos Server Address (Kerberos-palvelimen osoite)

Tämä valinta on käytettävissä käytössä olevan todennusmenetelmän mukaan.

• Timeout for LDAP (LDAP:n aikakatkaisu)
    • Attribute of Name (Search Key) (Nimen määrite (Hakuavain))
    • Attribute of E-mail (Sähköpostin määrite)
    • Optional Attribute (Valinnainen määrite)
  5. Kun olet valmis, osoita Submit (Lähetä)-kuvaketta. Varmista, että Status (Tila)-kentässä lukee On (Päälle).