Een snelkoppeling toewijzen aan een chipkaart die werkt met een chipkaartlezer

Gerelateerde modellen:ADS‑1800W
U kunt één snelkoppeling toewijzen aan uw chipkaart. Als u de chipkaart tegen de chipkaartlezer houdt die op het apparaat is aangesloten, verschijnt uw persoonlijke snelkoppeling automatisch op het touchscreen.
image
  • U kunt dezelfde chipkaart niet voor verschillende snelkoppelingen gebruiken.
  • Als u de chipkaart voor een andere snelkoppeling wilt gebruiken, dient u de registratie van de kaart voor de ene snelkoppeling ongedaan te maken voordat u de kaart voor een nieuwe snelkoppeling registreert.
  • U kunt de functie Scannen naar USB niet toewijzen als snelkoppeling naar uw IC-kaart.

Voordat u een snelkoppeling toewijst aan een chipkaart, moet u een externe chipkaartlezer registreren. Registreer de kaartlezer met Beheer via een webbrowser. Uw apparaat ondersteunt externe IC-kaartlezers die werken met drivers uit de HID-klasse.

1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de onderzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Beheerder>Externe kaartlezer in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Voer de benodigde informatie in en klik vervolgens op Indienen.
  6. Sluit de kaartlezer aan op het apparaat.
    image
  7. Wanneer het beginscherm wordt weergegeven, drukt u op het tabblad met de snelkoppeling die u aan uw IC-kaart wilt toewijzen.
  8. Houd de snelkoppeling ingedrukt totdat de opties worden weergegeven.
  9. Druk op image of image om de optie [Kaart/NFC registreren] weer te geven en druk er vervolgens op.
  10. Houd de chipkaart tegen de chipkaartlezer die op het apparaat is aangesloten.
  11. Druk op [Registreren].
    De snelkoppeling wordt toegewezen aan de IC-kaart.