Home > Beveiliging > Een e-mail veilig verzenden > Het verzenden van e-mailberichten configureren via Beheer via een webbrowser

Het verzenden van e-mailberichten configureren via Beheer via een webbrowser

Gerelateerde modellen:ADS‑1800W
U kunt het best Beheer via een webbrowser gebruiken om het veilig verzenden van e-mail met gebruikersverificatie of het verzenden van e-mail met SSL/TLS te configureren.
  1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de onderzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Netwerk>Netwerk>Protocol in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Klik in het veld SMTP op Geavanceerde instellingen en controleer of SMTP de status Ingeschakeld heeft.
  6. Configureer de SMTP-instellingen.
    • Controleer of de e-mailinstellingen juist zijn door na het configureren een test-e-mail te verzenden.
    • Raadpleeg uw netwerkbeheerder of internetprovider (ISP) als u niet weet wat de instellingen van de SMTP-server zijn.
  7. Klik op Indienen wanneer u klaar bent.
  8. Volg de instructies in het dialoogvenster om de huidige instellingen te testen.