Het Brother-apparaat instellen met Remote Setup (Windows)

Voordat u Remote Setup gebruikt, moet u ervoor zorgen dat uw apparaat is verbonden met uw computer via een USB-kabel. Als uw apparaat met een netwerk is verbonden, gebruik dan Beheer via een webbrowser, en niet Remote Setup, om de apparaatinstellingen te configureren.

1. Klik op image (Brother Utilities) en vervolgens op de vervolgkeuzelijst en selecteer uw modelnaam (indien nog niet geselecteerd). Klik in de linkernavigatiebalk op Hulpmiddelen en klik vervolgens op Instellen op afstand.
  2. Configureer de instellingen als nodig.
    image

Uw scherm kan enigszins afwijken van het scherm dat hier wordt weergegeven.

Exporteren
    Klik om de huidige configuratie-instellingen naar een bestand op te slaan.
    Importeren
    Klik om de instellingen van een bestand weer te geven.
    OK
    Klik om het uploaden van gegevens naar het apparaat te starten en sluit daarna het programma Remote Setup. Als een foutmelding verschijnt, bevestig dan dat uw gegevens correct zijn en klik vervolgens op OK.
    Annuleren
    Klik om het programma Remote Setup te verlaten zonder gegevens naar het apparaat te uploaden.
    Toepassen
    Klik om gegevens naar het apparaat te uploaden zonder het programma Remote Setup te verlaten.
    Alle apparaten
    Klik om terug te keren naar het scherm voor apparaatselectie.
  3. Klik op OK.