Instellingen voor het ICA-stuurprogramma

Gerelateerde modellen:ADS‑1300
image

Klik op Toon details om de instellingen voor het maken van een afbeelding aan te passen.

image

De namen van de onderdelen en de waarden die u kunt opgeven zijn afhankelijk van uw apparaat.

1. Soort
    U kunt kiezen uit Kleur, Zwart-wit of Tekst.
  2. Resolutie
    Hiermee selecteert u de resolutie waarmee u het document wilt scannen.
  3. Scangrootte/Grootte
    Hiermee specificeert u het papierformaat van het document.
  4. Richting
    Hiermee specificeert u de afdrukstand van het document.
  5. Dubbelzijdig (alleen ondersteunde modellen)
    Schakel het selectievakje Dubbelzijdig in om dubbelzijdig scannen mogelijk te maken.
  6. Scan naar
    Hiermee specificeert u de doelmap of de doelapplicatie.
  7. Naam
    Hiermee kunt u een voorvoegsel opgeven dat gebruikt wordt voor de naam van de gescande afbeelding.
  8. Structuur
    Hiermee specificeert u de bestandsindeling van de gescande gegevens.
  9. Combineer tot één document
    Schakel dit selectievakje in om een document als één geheel te scannen en als één bestand op te slaan als u PDF of TIFF als bestandsformaat selecteert.
  10. OCR (alleen ondersteunde macOS-versies)
    Hiermee kunt u gescande tekst bewerkbaar maken als u PDF als bestandsindeling kiest.
  11. Beeldcorrectie
    Afhankelijk van de geselecteerde optie bij Soort kunt u de volgende instellingen configureren:
    Soort Configureerbare instellingen
    Kleur Helderheid, Tint, Temperatuur, Verzadiging
    Zwart-wit Helderheid, Contrast
    Tekst Drempel