Home > Scannen > Scan vanaf uw computer (Mac) > Werken met AirPrint Scanning gebruiken > Voordat u AirPrint Scanning gaat gebruiken

Voordat u AirPrint Scanning gaat gebruiken

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Voeg, voordat u AirPrint Scanning gaat gebruiken, het Brother-apparaat op uw Mac toe aan de lijst met scanners.
  • Zorg ervoor dat op het apparaat de nieuwste firmware is geïnstalleerd. Ga voor de meest recente firmware-upgrade naar support.brother.com/downloads.

• Zorg dat het Brother-apparaat en de Mac draadloos of via een USB-kabel met elkaar zijn verbonden.
  1. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • macOS v13

Selecteer Systeeminstellingen in het Apple-menu.

• macOS v12 en macOS v11

Selecteer Systeemvoorkeuren... in het Apple-menu.

2. Selecteer Printers en scanners.
  3. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • macOS v13

Klik op Voeg printer, scanner of fax toe….

• macOS v12 en macOS v11

Klik op het pictogram + onder het printerpaneel aan de linkerkant.

Het scherm Voeg printer toe verschijnt.
  4. Ga op een van de volgende manieren te werk:
    • macOS v13 en macOS v12

Selecteer uw apparaat en selecteer vervolgens de naam van uw model in het snelmenu Gebruik.

• macOS v11

Selecteer uw apparaat en selecteer vervolgens AirPrint in het snelmenu Gebruik.

5. Klik op Voeg toe.