Home > Scannen > Scannen met een apparaat van Brother > De scanfuncties vanaf externe apparaten beperken

De scanfuncties vanaf externe apparaten beperken

Gerelateerde modellen:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Met deze functie kunt u scanfuncties vanaf externe apparaten beperken.
  • Wij raden u aan de meest recente versie van de volgende webbrowsers te gebruiken:
    • Microsoft Edge, Firefox en Google Chrome voor Windows
    • Safari, Firefox en Google Chrome voor Mac
    • Google Chrome voor Android
    • Safari en Google Chrome voor iOS
  • Zorg ervoor dat JavaScript en cookies altijd zijn ingeschakeld, ongeacht de browser die u gebruikt.
  1. Start de webbrowser.
  2. Voer "https://IP-adres van machine" in de adresbalk van uw browser in (waarbij "IP-adres van machine" staat voor het IP-adres van het apparaat).
    Bijvoorbeeld:

https://192.168.1.2

3. Voer indien vereist het wachtwoord in in het veld Log in en klik vervolgens op Log in.
    image
    Het standaardwachtwoord voor het beheer van de apparaatinstellingen vindt u op de onderzijde van het apparaat bij "Pwd". Wijzig het standaardwachtwoord aan de hand van de aanwijzingen op het scherm wanneer u zich voor het eerst aanmeldt.
  4. Klik op Scannen>Scannen vanaf pc in de linkernavigatiebalk.
    image
    Als de linkernavigatiebalk niet zichtbaar is, begint u te navigeren bij image.
  5. Schakel de optie Pull-scan uit.
  6. Klik op Indienen.