Hjem > Sikkerhed > Brug af Active Directory Authentication > Konfiguration af Active Directory Authentication med Web Based Management

Konfiguration af Active Directory Authentication med Web Based Management

Relaterede modeller:ADS‑1800W

Funktionen Active Directory Authentication understøtter Kerberos-godkendelse og NTLMv2-godkendelse. Du skal konfigurere SNTP-protokollen (netværkstidsserver) og DNS-serverkonfiguration til godkendelse.

1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen for maskinen).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Hvis det er påkrævet, skal du skrive adgangskoden i feltet Login (Logon) og derefter klikke på Login (Logon).
    image
    Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, første gang du logger på.
  4. Klik på Administrator>User Restriction Function (Brugerbegrænsningsfunktion) i venstre navigationsbjælke.
    image
    Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Vælg Active Directory Authentication (Aktiv mappegodkendelse).
  6. Klik på Submit (Send).
  7. Vælg menuen Active Directory Authentication (Aktiv mappegodkendelse).
  8. Konfigurer følgende indstillinger:
    Indstilling
    Beskrivelse
    Remember User ID (Husk bruger-ID)
    Vælg denne indstilling for at gemme dit bruger-id.
    Active Directory Server Address (Aktiv mappeserveradresse)
    Indtast IP-adressen eller servernavnet (for eksempel ad.eksempel.dk) på Active Directory-serveren.
    Active Directory Domain Name (Aktivt mappedomænenavn)
    Skriv domænenavnet for det aktive bibliotek.
    Protocol & Authentication Method (Protokol og godkendelsesmetode)
    Vælg protokol- og godkendelsesmetoden.
    Get Mail Address (Hent e-mailadresse)
    Vælg denne indstilling for at hente e-mailadressen for den bruger, der er logget på, fra Active Directory-serveren. (Tilgængelig for LDAP + kerberos- eller LDAP + NTLMv2-godkendelsesmetoderne).
    Get User's Home Directory (Hent brugers hjemmemappe)

Vælg denne indstilling for at få din startmappe som destination for scanning til netværk. (Tilgængelig for LDAP + kerberos- eller LDAP + NTLMv2-godkendelsesmetoderne).

SSL/TLS
    Angiv SSL/TLS-indstillingen for at bruge SSL/TLS-kommunikation. (Tilgængelig for LDAP + NTLMv2 godkendelsesmetoderne.)
    LDAP Server Port (LDAP-serverport)
    Indtast portnummeret for at oprette forbindelse til Active Directory-serveren via LDAP. (Tilgængelig for LDAP + kerberos- eller LDAP + NTLMv2-godkendelsesmetoderne).
    LDAP Search Root (LDAP-søgerod)
    Skriv LDAP-søgeroden. (Tilgængelig for LDAP + kerberos- eller LDAP + NTLMv2-godkendelsesmetoderne).
  9. Klik på Submit (Send).