Hjem > Sikkerhed > Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Før brug af netværkssikkerhedsfunktioner

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Maskinen anvender nogle af de nyeste protokoller til netværkssikkerhed og kryptering, der fås på markedet i dag. Disse netværksfunktioner kan integreres i din overordnede plan for netværkssikkerhed og være med til at beskytte dine data samt forhindre uautoriseret adgang til maskinen.
image
Vi anbefaler, at du deaktiverer FTP-protokollen. Adgang til maskinen via denne protokol er ikke sikker. Bemærk dog, at hvis du deaktiverer FTP, deaktiveres funktionen Scan til FTP.