Hjem > Brother Web Connect > Scan og overfør dokumenter med Brother Web Connect

Scan og overfør dokumenter med Brother Web Connect

Relaterede modeller:ADS‑1800W
Overfør dine scannede billeder og dokumenter direkte til en webtjeneste uden brug af en computer.
  • Ved scanning og overførsel af JPEG-filer eller søgbare PDF-filer er sort-hvid-scanning ikke tilgængelig.
  • Ved scanning og overførsel af Microsoft Office-filer er sort-hvid-scanning og gråtonescanning ikke tilgængelig.
  • Ved scanning og overførsel af JPEG-filer overføres hver enkelt side som en separat fil.
  • Overførte dokumenter gemmes i et album, der hedder From_BrotherDevice.

Oplysninger om begrænsninger, f.eks. størrelsen eller antallet af dokumenter, der kan overføres, findes på webstedet for den pågældende tjeneste.

Hvis du er begrænset bruger af Web Connect pga. funktionen Secure Function Lock (sikker funktionslås) (tilgængelig for visse modeller), kan du ikke overføre de scannede data.

1. Tryk på image eller image for at få vist [Web], og tryk på den.
    image
    • Hvis der vises oplysninger om internetforbindelsen på maskinens display, skal du læse oplysningerne og trykke på [OK].
    • Af og til vises der opdateringer eller meddelelser på displayet om Brother Web Connect-funktioner. Læs oplysningerne, og tryk derefter på [OK].
  2. Tryk på image eller image for at få vist den tjeneste, der er vært for den konto, som du vil overføre til.

Tryk på tjenestens navn.

3. Tryk på image eller image for at få vist dit kontonavn, og tryk derefter på det.
  4. Hvis skærmbilledet til indtastning af PIN-kode vises, skal du indtaste den firecifrede PIN-kode og trykke på [OK].
  5. Følg vejledningen på skærmen for at afslutte denne udskrivning.