Hjem > Sikkerhed > Brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0 > Før brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0

Før brug af Secure Function Lock (sikker funktionslås) 3.0

Relaterede modeller:ADS‑1800W

Med Secure Function Lock (sikker funktionslås) kan du begrænse offentlig adgang til følgende maskinfunktioner:

• Scan til web (kun understøttede modeller)
  • Scan til PC/Scan til arbejdsgang
  • Scan til netværk
  • Scan til FTP/SFTP
  • Scan til e-mailserver
  • Scan til SharePoint (kun understøttede modeller)
  • Scan til apps (kun understøttede modeller)
  • Scan til USB
  • Scan til WSS (Web Service Scan) (kun understøttede modeller)

Secure Function Lock (sikker funktionslås) forhindrer også brugere i at ændre maskinens standardindstillinger ved at begrænse adgang til maskinindstillingerne.

Inden brug af sikkerhedsfunktionerne skal du først indtaste en administratoradgangskode. Administratoren kan angive begrænsninger for individuelle brugere sammen med en brugeradgangskode. Skriv din adgangskode omhyggeligt ned. Hvis du glemmer den, skal du nulstille den adgangskode, der er gemt i maskinen. Du kan få flere oplysninger om nulstilling af adgangskoden ved at kontakte Brother Support.

image
  • Kun administratorer kan angive begrænsninger og foretage ændringer for hver enkelt bruger.
  • Når Secure Function Lock (sikker funktionslås) er aktiveret, er maskinen i offentlig tilstand. For at få adgang til eventuelle maskinfunktioner, der er blevet begrænset via Secure Function Lock (sikker funktionslås), skal du trykke på image, vælge dit brugernavn og indtaste din adgangskode.