Skift login-adgangskoden ved hjælp af webbaseret administration

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“. Skift standardadgangskoden ved at følge vejledningen på skærmen, når du logger ind første gang. Vi anbefaler, at du straks ændrer standardadgangskoden for at beskytte din maskine mod uautoriseret adgang.
  1. Start din webbrowser.
  2. Indtast "https://maskinens IP-adresse" i browserens adresselinje (hvor "maskinens IP-adresse" er IP-adressen på din maskine).
    F.eks.:

https://192.168.1.2

3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • Hvis du tidligere har indstillet din egen adgangskode, skal du indtaste den og derefter klikke på Login (Logon).
    • Hvis du ikke tidligere har indstillet en adgangskode, skal du indtaste standardadgangskoden til logon og derefter klikke på Login (Logon).
  4. Klik på Administrator>Login Password (Loginadgangskode) i venstre navigationsbjælke.
    image
    • Standardadgangskoden til at administrere denne maskines indstillinger findes i bunden af maskinen og er markeret med “Pwd“.

• Start navigationen fra image, hvis venstre navigationsbjælke ikke er synlig.
  5. Følg retningslinjerne for Login Password (Loginadgangskode) på skærmbilledet, og indtast din nye adgangskode i feltet Enter New Password (Indtast ny adgangskode).
  6. Skriv den nye adgangskode igen i feltet Confirm New Password (Bekræft ny adgangskode).
  7. Klik på Submit (Send).
    image
    Du kan også ændre spærreindstillingerne i menuen Login Password (Loginadgangskode).