ICA-driverindstillinger

Relaterede modeller:ADS‑1300
image

Klik på Vis info for at justere indstillingerne for billedoverførsel.

image

Elementnavne og tilknyttede værdier kan variere afhængigt af maskinen.

1. Type
    Gør det muligt for dig at vælge fra Farve, Sort & hvid eller Tekst.
  2. Opløsning
    Angiver den ønskede dokumentopløsning.
  3. Scanningsstørrelse/Størrelse
    Angiver dokumentets papirstørrelse.
  4. Retning
    Angiver dokumentretningen.
  5. Dupleks (kun understøttede modeller)
    Giver dig mulighed for at vælge afkrydsningsfeltet Dupleks for at udføre 2-sidet scanning (dupleksscanning).
  6. Scan til
    Angiver destinationsmappen eller destinationsprogrammet.
  7. Navn
    Giver dig mulighed for at indtaste den præfikstekst, der skal bruges til navnet på det scannede billede.
  8. Format
    Angiver filformatet for de scannede data.
  9. Kombiner til et enkelt dokument
    Giver dig mulighed for at scanne et dokument som ét element og gemme det som én fil, når du vælger PDF eller TIFF som filformat.
  10. OCR (kun understøttede macOS-versioner)
    Giver dig mulighed for at scanne tekst for at gøre den redigerbar, når du vælger PDF som filformat.
  11. Billedkorrigering
    Afhængigt af den valgte indstilling Type kan du konfigurere følgende indstillinger:
    Type Konfigurerbare indstillinger
    Farve Lysstyrke, Tone, Temperatur, Mætning
    Sort & hvid Lysstyrke, Kontrast
    Tekst Tærskel