Varemærker

Apple, App Store, AirPrint, Mac, macOS, iPadOS, iPad, iPhone, iPod touch og Safari er varemærker tilhørende Apple Inc. registreret i USA og andre lande.

Nuance og PaperPort er varemærker eller registrerede varemærker tilhørende Nuance Communications, Inc. eller tilknyttede selskaber i USA og/eller andre lande.

USB Type-C® er registrerede varemærker tilhørende USB Implementers Forum.

Wi-Fi®, Wi-Fi Alliance® og Wi-Fi Direct® er registrerede varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

WPA™, WPA2™, WPA3™, Wi-Fi CERTIFIED og Wi-Fi Protected Setup er varemærker tilhørende Wi-Fi Alliance®.

Bluetooth®-ordmærket er et registreret varemærke, som ejes af Bluetooth SIG, Inc., og enhver brug, som Brother Industries, Ltd. gør af sådanne mærker, finder sted under licens. Andre varemærker og varebetegnelser tilhører deres respektive ejere.

EVERNOTE er et varemærke tilhørende Evernote Corporation og bruges under licens.

Android, Google Drive og Google Play er varemærker tilhørende Google LLC.

Virksomhederne, hvis software er nævnt ved navn i denne vejledning, har hver især en softwarelicensaftale, der gælder for deres egne programmer.

Alle handelsnavne og produktnavne, der forekommer på Brother-produkter, relaterede dokumenter og eventuelle andre materialer er alle varemærker eller registrerede varemærker, som tilhører deres respektive virksomheder.