Hjem > Netværk > Konfiguration af netværksindstillinger > Konfiguration af netværksindstillinger vha. betjeningspanelet

Konfiguration af netværksindstillinger vha. betjeningspanelet

Relaterede modeller:ADS‑1800W
Brug betjeningspanelets menuvalg til [Netværk] for at konfigurere maskinen til dit netværk.
image
Du kan også bruge administrationshjælpeprogrammer såsom webbaseret administration til konfiguration og ændring af Brother-maskinens netværksindstillinger.
  1. Tryk på image[Indstillinger]>[Netværk].
  2. Tryk på image eller image for at få vist netværksindstillingen, og tryk derefter på den. Gentag dette trin, indtil du kommer til den menu, du vil konfigurere, og følg derefter vejledningen på touchskærmens display.