Hjem > Præsentation af Brother-maskinen > Indtastning af tekst på Brother-maskinen

Indtastning af tekst på Brother-maskinen

Relaterede modeller:ADS‑1800W
Når du har brug for at indtaste tekst på din Brother-maskine, vises et tastatur på touchskærmen.
  • De tilgængelige tegn kan variere fra land til land.
  • Afhængigt af den funktion, der indstilles, kan tastaturlayoutet variere.
image
  • Tryk på image for at vælge bogstaver, tal og specialtegn.
  • Tryk på image for at vælge små og store bogstaver.
  • Indsættelse af mellemrum
  • For at indtaste et mellemrum, skal du trykke på image.
  • Rettelser
  • Hvis du har indtastet et forkert tegn og vil ændre det, skal du trykke på image og derefter indtaste det korrekte tegn.