Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wireless Direct > Scan fra din mobilenhed vha. Wireless Direct

Scan fra din mobilenhed vha. Wireless Direct

Relaterede modeller:ADS‑1350W

Wireless Direct er en af de konfigurationsmetoder for trådløst netværk, der er udviklet af Wi-Fi Alliance®. Med denne kan du konfigurere et sikkert, trådløst netværk mellem Brother-maskinen og en mobilenhed som f. eks. en Android™-enhed, Windows-enhed, iPhone, iPod touch eller iPad uden brug af et accesspoint. Du kan konfigurere et trådløst netværk ved manuelt at indstille et SSID og en adgangskode.

image
  1. Mobil enhed
  2. Din Brother-maskine