Inden du bruger AirPrint-scanning

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W
Inden du bruger AirPrint-scanning, skal du tilføje din Brother-maskine til din Macs scannerliste.
  • For at kunne bruge denne funktion skal du sørge for, at din maskine har den nyeste firmware. Du kan finde den nyeste firmwareopgradering på support.brother.com/downloads.

• Sørg for, at din Brother-maskine og din Mac er forbundet trådløst eller via et USB-kabel.
  1. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • macOS v13

Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.

• macOS v12 og macOS v11

Vælg Systemindstillinger i Apple-menuen.

2. Vælg Printere & scannere.
  3. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • macOS v13

Klik på Tilføj printer, scanner eller fax....

• macOS v12 og macOS v11

Klik på ikonet + under vinduet Printere til venstre.

Hvis skærmen Tilføj printer vises.
  4. Følg en af nedenstående fremgangsmåder:
    • macOS v13 og macOS v12

Vælg din maskine, og vælg derefter din models navn i pop op-menuen Brug.

• macOS v11

Vælg maskinen, og vælg derefter AirPrint i pop op-menuen Brug.

5. Klik på Tilføj.