Hjem > Papirhåndtering > Dokumentspecifikationer > Bemærkninger vedrørende indføringsark

Bemærkninger vedrørende indføringsark

• For at forhindre dokumentstop må indføringsarket (ekstraudstyr) ikke lægges omvendt i. Se anvisningerne, der er trykt på selve indføringsarket, for at få yderligere oplysninger.
  • For at undgå dokumentstop må der ikke lægges flere små dokumenter i indføringsarket på samme tid. Læg kun ét dokument i indføringsarket ad gangen.
  • Skriv ikke på indføringsarket, da skriften muligvis vil kunne ses på de scannede dokumenter. Hvis indføringsarket bliver snavset, tørres det af med en tør klud.
  • Lad ikke dokumenter ligge i indføringsarket i længere tid ad gangen – udskriften på dokumenterne kan smitte af på indføringsarket.
  • Hvis du bruger nogle af de uegnede dokumenter og beskadiger din Brother-maskine, er den måske ikke dækket af reklamationsretten.