Overførsel af scannede data til en CIFS-server

Relaterede modeller:ADS‑1800W
  1. Tryk på image eller image for at få vist [til netværk], og tryk på den.
    image
    • Hvis du registrerede dit bruger-ID, vises indstillingen [til Min mappe], når du logger på maskinen ved hjælp af Active Directory-godkendelse eller LDAP-godkendelse.
    • Hvis du vil sende dataene til din dertil beregnede mappe på CIFS-serveren, skal du trykke på [til Min mappe].
    • For at aktivere denne funktion i webbaseret administration, skal du i venstre navigationslinje trykke på Scan (Scanning)>Scan to FTP/SFTP/Network/SharePoint (Scan til FTP/SFTP/Netværk/SharePoint). I feltet Send to My Folder (Send til Min mappe) skal du vælge On (Til).
  2. De serverprofiler, du har konfigureret ved hjælp af webbaseret administration, vises. Vælg den ønskede profil. Hvis profilen ikke er fuldstændig (hvis login-kontonavn og adgangskode f.eks. mangler, eller hvis kvalitet eller filtype ikke er angivet), bliver du bedt om at indtaste de manglende oplysninger.
  3. Tryk på [Start].

Maskinen starter scanningen.