Hjem > Sikkerhed > Brug af SSL/TLS > Introduktion til SSL/TLS > Fordele ved at bruge SSL/TLS

Fordele ved at bruge SSL/TLS

Relaterede modeller:ADS‑1350W / ADS‑1800W

Den primære fordel ved at bruge SSL/TLS er sikkerheden ved scanning på et IP-netværk, da uautoriserede brugere ikke kan læse de data, der sendes til maskinen. SSL’s vigtigste fordel er, at det kan bruges til at scanne fortrolige data sikkert. For eksempel kan en Human Resource-afdeling (HR) i en stor virksomhed scanne lønsedler på regelmæssig basis. Uden kryptering kan dataene på disse lønsedler læses af andre netværksbrugere. Men med SSL/TLS vil enhver, der forsøger at indhente data, se en side med kode og ikke den faktiske lønseddel.