Hjem > Netværk > Indstillinger for trådløst netværk > Brug Wi-Fi Direct® > Manuel konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk

Manuel konfiguration af Wi-Fi Direct-netværk

Relaterede modeller:ADS‑1800W
Hvis din mobilenhed ikke understøtter Wi-Fi Direct eller WPS, skal du konfigurere et Wi-Fi Direct-netværk manuelt.
  1. Tryk på image [Indstillinger]>[Netværk]>[Wi-Fi Direct]>[Manuel].
  2. Maskinen viser SSID (netværksnavnet) og adgangskoden (netværksnøglen). Gå til skærmbilledet for din mobilenheds trådløse netværksindstillinger, vælg SSID, og indtast derefter adgangskoden.

Hvis det lykkes for mobilenheden at oprette forbindelse, vises [Tilsluttet] på maskinen. Konfigurationen af Wi-Fi Direct-netværket er dermed fuldført.